Reklame:

4 biler beslaglagt på én weekend – “Det er mange”, siger politiet

Fire biler på bare én weekend. Politiet kalder det opsigtsvækkende mange beslaglæggelser.

I weekenden kunne Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ikke bare tage én men hele fire biler fra bilister. De fire havde i øvrigt nøjagtig det samme problem med færdselsloven.

Ingen af de fire bilister havde nemlig kørekort. Og fordi bilisterne i weekenden alle blev taget for gentagende gange at have kørt bil trods det manglende førerbevis, kunne ordensmagten tage deres biler fra dem.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Den første, der måtte aflevere bilnøgler til ordensmagten, var en 33-årig mand fra Nykøbing Falster. Lørdagen var ikke mere end 2 timer og 40 minutter gammel, da politiet stoppede ham.

Noget længere oppe af dagen kørte en 23-årig mand fra Nørre Alslev i armene på politiet, som han mødte i Næstved kl.18.05. Han kunne heller ikke fremvise noget kørekort. Politiet kunne desuden finde hash i bilen.

Det var dog umiddelbart ikke derfor, at politiet beslaglagde bilen. Det gjorde man i stedet, fordi bilens ejer – en 24-årig mand – havde lånt bilen ud tre gange til en person uden kørekort.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Omkring et døgn senere måtte en 45-årig mand fra Holeby også aflevere både bil og nøgler, da det er tredje gang, han snuppes uden førerret.

Søndag kl.22.20 meldte den sidste bilist sig i beslaglæggelses-koret. Bilisten – en 25-årig mand fra Slagelse – blev i lighed med de øvrige bilister stoppet i trafikken, selvom han gentagende gange har fået at vide, at han ikke må sidde bag rattet.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?