Annonce:

4 biler beslaglagt på én weekend – “Det er mange”, siger politiet

Fire biler på bare én weekend. Politiet kalder det opsigtsvækkende mange beslaglæggelser.

Besøg vores annoncør:

I weekenden kunne Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ikke bare tage én men hele fire biler fra bilister. De fire havde i øvrigt nøjagtig det samme problem med færdselsloven.

Ingen af de fire bilister havde nemlig kørekort. Og fordi bilisterne i weekenden alle blev taget for gentagende gange at have kørt bil trods det manglende førerbevis, kunne ordensmagten tage deres biler fra dem.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Den første, der måtte aflevere bilnøgler til ordensmagten, var en 33-årig mand fra Nykøbing Falster. Lørdagen var ikke mere end 2 timer og 40 minutter gammel, da politiet stoppede ham.

Noget længere oppe af dagen kørte en 23-årig mand fra Nørre Alslev i armene på politiet, som han mødte i Næstved kl.18.05. Han kunne heller ikke fremvise noget kørekort. Politiet kunne desuden finde hash i bilen.

Det var dog umiddelbart ikke derfor, at politiet beslaglagde bilen. Det gjorde man i stedet, fordi bilens ejer – en 24-årig mand – havde lånt bilen ud tre gange til en person uden kørekort.

Omkring et døgn senere måtte en 45-årig mand fra Holeby også aflevere både bil og nøgler, da det er tredje gang, han snuppes uden førerret.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Søndag kl.22.20 meldte den sidste bilist sig i beslaglæggelses-koret. Bilisten – en 25-årig mand fra Slagelse – blev i lighed med de øvrige bilister stoppet i trafikken, selvom han gentagende gange har fået at vide, at han ikke må sidde bag rattet.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler