Reklame:

36-årig overhalede “helt forkert” politibil – så mistede vennen sin motorcykel

En 36-årig mand havde netop lånt en motorcykel af en ven. En ven der nu muligvis skal se sin motorcykel gå direkte i statskassen.

Onsdag aften mistede en 36-årig mand fra Nakskov både sit kørekort og et venskab, da han måtte aflevere den motorcykel, han netop havde lånt af en ven, til politiet.

Det hele begyndte, da den 36-årige – der er fra lokalområdet – overhalede en civilklædt politibil på Spodsbjergvej og fortsatte med at accelerere. Bag rattet i civilbilen besluttede betjenten sig nemlig for at følge efter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Kørslen fortsatte af Nakskovvej, hvor den civile videobil fik målt motorcyklisten til ‘mere end 120 km/t.’

I døgnrapporten oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, at betjenten havde set nok vanvittig kørsel lidt længere fremme på Karlebyvej. Så her blev den 36-årige bragt til standsning og gjort bekendt med sin kørsel. Hvis han da ikke var det i forvejen.

LÆS OGSÅ: Hyundai-ejer ‘sked’ på skiltningen – så endte bilen i et hul

Hvilket noget tyder på. For den 36-årige var ifølge politiet med på, at han havde kørt for stærkt. Han måtte på stedet aflevere nøglerne til vennens motorcykel samt sit kørekort.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Nu vil politiet gå rettens vej for at frakende ham førerretten permanent. Ligesom ordensmagten vil have en dommers ord for, at staten må konfiskere motorcyklen.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?