Reklame:

Hyundai-ejer ‘sked’ på skiltningen – så endte bilen i et hul

Torsdag aften var forsinkelserne anderledes, end de plejer at være i den offentlige trafik. I hvert fald for en busrute i Torstorp.

Torsdag aften er en Hyundai i20-ejer kommet ganske meget på afveje i en ny bussluse. I Torstorp i Høje-Taastrup er der en særlig busvej, hvor kun busserne på ruterne 117, 118 og 119 må køre.

Det skriver SN.dk. Presse-foto.dk kan dog dokumentere, hvordan ejeren af en grå Hyundai er kommet galt afsted på vejen alligevel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Mediet skriver, at der måtte vejhjælp til for at fiske bilen op igen. Om der ud over forskrækkelsen og betalingen for vejhjælpen også venter Hyundai-ejeren en kedelig hilsen fra politiet, er uvist.

Det er bestemt ikke første gang, at en bilist på den hårde stifter bekendtskab med bussluserne. Anden juledag sidste år måtte en nordjyske bilist vinke farvel til sin bil, som hendes datter fik totalskadet i Aalborg.

LÆS OGSÅ: Mistede interessen – nu køber danskerne igen disse biler

Det var også på grund af en bussluse. Og det passede ikke ligefrem bil-ejeren. Altså vejbanen. Ikke datterens kørsel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Konsekvensen skal være der, hvis man overser skilte, ja. Men den der konsekvens (busgraven, red.) er bare helt ude af proportioner, sagde hun til TV2 Nord.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?