229 bilister snuppet i kæmpe razzia

Foto: Nordjyllands Politi

I løbet af tirsdagen gennemførte Nordjyllands Politi en større kontrol rettet mod lastbiler og varevogne. Men også personerbiler røg i fælden.


Tirsdag havde Nordjyllands Politi taget opstilling ved en rasteplads nær Hobro for at gennemføre en større razzia. Kontrollen var primært rettet mod varevogne og lastbil. Men efter kontrollens ophør kunne politiet, at en række bilister i personbiler også havde det svært med færdselsloven. Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelse.

– Der var stort set forseelser inden for alle områder, siger politikommissær Claus Kjær-Pedersen, som er leder af politiets Tungvogncenter Nord, i pressemeddelelsen.

Foto: Nordjyllands Politi

For selvom politiet havde gjort det meget tydeligt for den øvrige trafik, at der var en razzia i gang, var det ikke alle som forstod den besked. Hastigheden var ved området sat ned til 50 km/t, og det gave en del problem.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: Den sidste Fast and Furious-film får GIGANTISK budget

– Således havde 229 ved kontrollens ophør haft så travlt med at passere, at det kostede dem en bøde. Heraf 37 klip og fem betingede frakendelser, skriver politiet i pressemeddelsen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


33 danske vognmænd og chauffør samt 12 udenlandske af slagsen kan desuden se frem til en hilsen fra politiet efter tirsdagens kontrol.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk