Reklame:

19-årig sigtet for at køre i den helt forkerte bil

En 19-årig mand kørte onsdag eftermiddag så råddent, at en borger ringende til politiet for at anmelde kørslen. 

Og det viste sig at være det helt rigtige. For den 19-årige kørte ikke bare råddent. Hurtigt fandt politiet ud af, at han havde langt flere problemer bag rattet.

I bilen fandt politiet 3,5 gram hash. Den 19-årige nægtede dog hårdnakket, at han havde noget med det eurofiserende stof at gøre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det ændrede dog ikke på, at problemerne for ham ellers stod i kø. Det oplyser Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Faktisk drejer det sig om adskillige problemer, skriver ordensmagten. Bl.a var der ingen forsikring på bilen. Ligesom den heller ikke var indregisteret.

LÆS OGSÅ: Nu falder literprisen på både diesel og benzin

Sammenlagt betyder det, at den 19-årige er blevet sigtet for at køre rundt uden kørekort, for at køre i en bil ikke-indregisteret bil uden forsikring og for narkobesiddelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Alene kørslen uden kørekort koster i udgangspunktet 7.500 kr. Og det er vel at mærke, hvis det er første gang, den 19-årige er stødt på politiet.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?