Annonce:

Tesla trukket i retten for at love teknik ingen biler har

I årevis har Tesla lovet bilister teknologi, bilmærket ikke har. De har ovenikøbet taget betaling for det. Og det må man ikke, siger de amerikanske myndigheder.

Tesla har i årevis lovet bilisterne selvkørende biler. Bilmærket med Elon Musk i spidsen har endda taget betaling for det. Altså teknologien.

Men det må man ikke. Derfor står bilmærket nu over for et såkaldt gruppesøgsmål i USA, hvor flere bilejere føler sig snydt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bilisterne er godt gale over, hvad de er blevet lovet men indtil videre ikke har fået af selvkørende biler hos Tesla, selvom bilmærket har taget sig betalt for det.

Det skriver Reuters.

LÆS OGSÅ: Toyota og Mazda lover at redde benzin-og dieselbilerne

Tesla har flere gange udtalt og lovet, at biler med tilstrækkeligt udstyr ville blive fuldt ud selvkørende. Men teknologien er blevet udskudt ad flere omgange.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Selvom Elon Musk allerede for flere år siden i sin egenskab af Teslas direktør sagde, at Teslas biler ‘snart’ ville kunne køre fra kyst til kyst selv.

Det er langt fra første gang, at Tesla bliver sagsøgt. Men Tesla kan også selv trække folk – endda hele virksomheder – i retten. Det er eksempelvis sket for nylig, hvor Tesla har sagsøgt Tesla. Læs mere om hvordan det hænger sammen her.

Det er i øvrigt heller ikke første gang, at Teslas måde at omtale deres teknologi på er gangstand for debat i en retssal.

Men i Tyskland mente en dommer allerede i august 2022, at landets bilister godt kan gennemskue, hvad Tesla mener – og hvad forskellen er – når det drejer sig om mærkets autopilot og så de ‘selvkørende egenskaber’. Læs mere her.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler