Annonce:

Kvinde kørte galt fordi hun stjal bil med manuelt gear

Kan du huske, hvordan man kører bil med manuelt gear? Det kunne en kvinde ikke, og derfor kørte hun/bilen galt.

En kvinde kørte tidligere på måneden en pickup ind i en brandhane på offentlig vej. Alt sammen fordi hun ikke beherskede kunsten at køre bil med manuelt gear.

Det oplyser politiet i den amerikanske by Boulder på det sociale medie X, der ligger i delstaten Colorado, ifølge ABC News.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Kvinden var kort forinden uheldet faktisk blevet løsladt i forbindelse med en anden sag om biltyveri, og hun kunne altså ikke stå for fristelsen, da hun kom i nærheden af pickupen.

Den 3. maj blev kvinden løsladt i forbindelse med den anden sag om biltyveri dagen før. Umiddelbart efter politiet slap hende, valgte hun dog at stjæle en anden bil. Eller i hvert fald gøre forsøget.

LÆS OGSÅ: Ford tilbagekalder 5.000 biler med fatal fabriksfejl

Og herefter var det måske ikke så meget kvinden som bilen der kørte galt. For efter at kvinden opgav at stjæle bilen, som hun fandt med nøglen i tændingslåsen, forlod hun bilen i frigear.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det betød, at bilen af sig selv rullede direkte ind i en brandhane. Kvinden blev senere anholdt og sigtet i sagen. Hun skal nu i retten igen. Retsmøde afholdes den 30. maj. Her bliver hun formentlig bedt om at redegøre for, hvorfor hun bliver ved med at stjæle biler. Eller gøre forsøget.

Hun er i øvrigt tiltalt for hensynsløs kørsel, kørsel uden kørekort, tyveri og for ikke at have anmeldt ulykken med bilen.

Kvinden er ikke den eneste, der i tidens løb er kommet galt afsted med manuelt gear. Faktisk fungerer den slags overraskende godt som tyverisikring. Tyvene opgiver ganske enkelt, fordi deres evner bag rattet ikke rækker til andet og mere end automatgear. Læs bare med her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler