Reklame:

18-årig sendte sig selv bag tremmer – troede potteplante kunne smadre politibil

En 18-årig mand, der natten til torsdag var i byen i Aarhus, gav sig selv en billet til detentionen.  

Natten til torsdag endte byturen for en lettere beruset 18-årig i detentionen. Kl. 02.28 kørte en patrulje forbi en beværtning på Åboulevarden i Aarhus, hvor også den 18-årige mand var.

Af ukendte årsager valgte den 18-årige at hive en potteplante ud af en plantekasse i nærheden og kyle den direkte hen på politibilens forruden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Muligvis i håbet om at forruden gik i stykker. Der skete dog ikke politibilen noget. Omvendt sluttede den 18-åriges bytur lige der.

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Audi trækker sig fra motorsport – stopper alt salg af disse biler

Det hele endte i en lille detentionscelle, hvor den 18-årige fik besked på at sove rusen ud. Han kunne senere gå fra politigården med en sigtelse for at forstyrre den offentlige orden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Dagen forinden mødte med den 18-årige havde samme politikreds fat i en bare 16-årige bilist som blæste groft på færdselsloven. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?