Reklame:

16-årig uden kørekort, sele og med mobilen i hånden sked på færdselsloven med 126 km/t

Selv hvis han havde holdt sig til fartgrænsen, måtte den 16-årige, politiet fik fat i, slet ikke sidde bag rattet. Det blæste han dog på.

Onsdag demonstrerede en bare 16-årig bilist, hvor lidt respekt for færdselsloven man kan have og stadig sidde bag rattet.

Og det måtte drengen grundet sin unge alder ikke engang. Ikke desto mindre var det, hvor han sad, da han onsdag blæste forbi en fartkontrol med 126 km/t i en 70-zone i Aarhus.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er ikke helt nok, til at politiet kunne snuppe ham for vanvidskørsel. Men det er heller ikke langt fra. Den høje hastighed var dog kun ét af den 16-åriges mange problemer.

I døgnrapporten skriver Østjyllands Politi, at de ud over farten sigtede den unge mand for det manglende kørekort, at han ikke havde sele på og kørte med mobilen i hånden.

LÆS OGSÅ: Faldt for trick med gammel BMW – nu er de hacket af russere

Den unge mands køretur får dog ikke kun konsekvenser for ham selv. Den 19-årige kvinde, der havde lånt ham bilen, står nu også til en bøde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Man må nemlig ikke låne sin bil ud til personer uden kørekort. Det koster hende nu 2.500 kr. i bøde. Desuden, skriver politiet, er den 16-åriges forældre blevet underrettet.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?