Zenvo viser nyt ‘projekt’ i denne uge – du må ikke set det… endnu!

Zenvo på TurboDK stand til Auto Show
En Zenvo på TurboDK-standen til Auto Show 2019.

Monterey Car Week er i fuld gang. Og danske Zenvo har taget turen hele vejen fra Præstø. Med til USA har de noget ‘hemmeligt’.

Danske Zenvo udstiller blandt Bugatti, Pagani og mange andre superbilsproducenter til Monterey Car Week der er fuld gang. Med sig har folkene fra Præstø ikke bare én TSR-S men hele to eksemplarer af bilen med den vanvittige, kompressorladet V8-motor.

Men Zenvo-folkene er ikke kun i USA for at vise, hvad de allerede er i stand til. Det forlyder nemlig, at en række særligt udvalgte personer er inviteret med til et event ‘bag lukkede døre’.

LÆS OGSÅ: Berømt Youtuber har købt en Zenvo

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Her vil Zenvo vise et nyt projekt frem for de få indviede. Resten må ‘nøjes’ med de to TSR-S. Hvilket – indrømmet – heller ikke er noget dårligt bytte. Detaljer er der nemlig nok af. Lige fra den bevægelige hækvinge til motorens 1.194 hestekræfter. Bilen skyder i øvrigt en topfart på hele 325 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk