Viper med 900 hestekræfter søger ny ejer: “Der er ingen mindstepris”

Viperen bliver aldrig nogen superbil. Men eksemplaret her er godt nok tæt på. I antallet af hestekræfter nærmer vi os faktisk hyperbilen.

Få sportsvogne. Ja, vi sagde sportsvogne, accelerer lige så brutalt som Dodge Viper. Eksemplaret her er dog langt fra, som vi kender bilen i dens anden generation. For den enorme 8-liters, lastbil-V10’er har fået selskab.

Og det ikke bare af én men hele to Garrett-turboladere. Hvilket selvsagt skyder ydelsen ud i rummet. Næsten da. For hvor fabriks GTS-udgaven af Viper yder respektable 450 hestekræfter, er det sølvgrå lyn her i stand til at sende svimlende 900 hypper i asfalten. Ja, og 1.241 Nm.

Reklameblok:Et andet udstødningssystem får de 10 cylindre til at sige endnu mere. Det vildeste er måske egentlig, at den bil har nummerplader på. Men nogle steder i verden (læs: USA) er det altså helt lovligt. Og bilen? Ja, den kan faktisk godt køres civiliseret. Altså sådan nogenlunde.

Vi tvivler dog stærkt på, at det er nogen øko-cruiser, du skal regne med her. Når det så er sagt, er bilen faktisk til salg på det store skatkammer for alt med fire hjul, Bring A Trailer. Helt uden mindstepris endda. Med fem dage tilbage auktionen er bilen indtil videre budt op i 50.000 dollars. Vekslet svarer det til 360.000 kroner. Cirka.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne og video af bilen

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk