Reklame:

Vildt vejrfænomen giver travlhed hos de danske mekanikere

Autobranchen Danmark kan fortælle om travlhed ude hos de danske mekanikere, efter mange af sommerens haglskadede biler er kommet hjem.

Mange hundrede danskere fik ikke bare ødelagt deres ferier i år. Mange måtte også vende retur fra et norditalien plaget af haglvejr uden deres biler.

I hvert fald i første omgang. Men nu, hvor mange af bilerne er kommet hjem, giver det travlhed ude på de danske værksteder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Autobranchen Danmark på sin hjemmeside.

Det er da heller ikke kun lidt buler hist og her der skal rettes ud. Faktisk er nogle biler så skadet, at de aldrig kommer retur. I stedet ender de som totalskader hos italienske ophuggere.

LÆS OGSÅ: Blev fyret af Haas – nu kører han måske aldrig Formel 1 igen

Men de biler, som kunne køres hjem – eller ankom på fejeblade – skal for det meste af rettet massive buler. Ligesom der venter mekanikerne flere glasskader.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

-Det er ikke unormalt med haglskader og anden travlhed her efter sommerferien, men uvejret har ramt særligt hårdt i år, og derfor forventer vi endnu større travlhed, lyder det fra Nicky Bobak der eftermarkedschef i AutoBranchen Danmark.   

Allerede før sommerferien viste en undersøgelse fra Autobranchen Danmark, at hele 6 ud af 10 danske autoværksteder har så travlt, at de må give kunderne kedelige beskeder. Læs mere om det her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?