Video: Lækage hos BMW – Her er den nye M5

Blot få timer før bilen for alvor præsenteres for verden, er en video med den nye BMW M5 sluppet ud

Det er det andet BMW-læk inden for blot få dage, da levende billeder af den nye M5 slap ud til offentligheden natten til mandag d. 21 august. I sidste uge så konceptet til den kommende Z4 nemlig også dagens lys før tid.

Billederne – du kan se i denne artikel – er screenshots fra netop det seneste video-læk, som viser den kommende M5 både ude, inde og kørende. Videoen viser også de forskellige muligheder, der er for at vælge mellem bag-og firehjulstræk. Som BMW har for vane, skiller M5’eren sig – ligesom den resterende række M-biler; M2, M4 osv. – ud fra bilen, den er baseret på.

M5 har således noget mere bredte over skærmene i forhold til den almindelige 5-serie. Det skal adskille den potente variant fra resten af modelprogrammet. En frontspoiler og større M-aluminiumshjul er en også del af pakken.


NU OVER 600 HK
På motorsiden vil den nye M5 være udstyret med den samme 4.4-liters V8’er, som i den netop udgåede F10. Maskinen er dog blevet kraftigt revideret. Det estimeres, at V8’eren nu producerer på plussiden af 600 hestekræfter, hvilket bringer M5 på direkte omgangshøjde med Mercedes-AMG E63 S, når det kommer til rå ydelse. 0-100 km/t ligger formentlig omkring 3.5 sekunder, mens tophastigheden meget forudsigeligt vil være begrænset til 250 km/t som følge af en gentlemens-aftale de tyske bilfabrikker imellem.

Den nye M5 F90 forventes præsenteret senere i dag.

SE BILLEDERNE OG VIDEOEN AF DEN NY M’ER HERUNDER


Reklame: