VIDEO: Kørte kørelærer af vejen i modsatte bane – bilist slipper for straf


Selvom overtrædelsen af færdselsloven både er grov og fanget på et dashcam, slipper en bilist for straf efter at have kørt en kørelærer af vejen.

Kørelærer Colin Savage er sur. Sur over at en bilist, som han mødte i maj, helt slipper for straf. Bilisten svingede nemlig sin Nissan Qashqai af ældre dato over i modsatte vejbane, hvor Colin Savage kom kørende.

Det efterfølgende sammenstød var så kraftigt, at kørelærerens Ford Puma snurrede rundt og smadrede ind i omgivelserne. I Forden sad foruden Colin Savage også hans kone. Hun er, siger kørelæreren, et ‘nervevrag’ efter ulykken. Alt imens pådrog Colin Savage sig flere piskesmæld, hvilket han muligvis skal opereres for.

Men den modkørende bilist slipper helt for at høre fra politiet. Det, siger Colin Savage, at bilisten er ustraffet og i øvrigt aldrig har haft med færdselspolitiet at gøre før. Ligesom vedkommende heller ikke selv kom noget til i forbindelse med ulykken.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I stedet er bilisten blevet tilbudt at deltage i et trafiksikkerheds-kursus. Afslår vedkommende det, kan en domstol overveje, om en bøde alligevel kan komme på tale. Det skriver det britiske medie Kent Online.

Ses vi til Auto Show?


Over for mediet bekræfter en talsmand for det lokale politi, at ordensmagten blev kaldt ud til uheldet, som skete den 9. maj, men at ingen af de involverede i den forbindelse blev sigtet for noget.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk