Undersøgelse: Her bor landets bedste og værste bilister

Her bor de værste og bedste bilister

Baseret på tal og statistikker fra over 100.000 sammenligninger på Samlino.dk, kan vi nu vise hvor i landet, de bedste og værste bilister bor.

Har du også tit undret dig over andres kørsel, når du cruiser rundt på de danske landeveje? Så er du formentlig ikke den eneste, og nu kan du endelig få svar på, hvor de bedste og værste bilister bor. Samlino.dk har fremskaffet en masse tal, der bygger på over 100.000 opslag gennem deres hjemmeside og offentlige databaser.

Bilisterne registrerer rigtig mange skader i Nordsjælland, hvor der er 19 % flere skader i den del af landet i sammenligning med Fyn og Sønderjylland.

Den gennemsnitlige antal indtastede skader gennem de sidste 7 år er på 0,32, hvor det værste område i Nordsjælland var Værløse med 0,43 antal skader per bil gennem de sidste 7 år.Modsat har vi Fyn, hvor det bedste sted på øen blev Faaborg, Aarup og Otterup med kun 0,2 per bil.

Så hvis vi skal tro den her undersøgelse, så bor de værste bilister altså i Nordsjælland – og de bedste på Fyn.

Hvis vi kigger på gennemsnittet i forhold til landsdelene, ser det sådan her ud: Østjylland (0,3), København og omegn (0,29), Nordsjælland (0,32), Fyn og øerne (0,27), Midt- og Vestjylland (0,3), Nordjylland (0,31), Sjælland, Lolland, Falster og Møn (0,28) og Sønderjylland (0,27)

Læs mere her!Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk