Reklame:

Ultimativ sommervogn har Mercedes-stjerne, 22″-hjul og “kun” 900 Nm

Den ultimative sommervogn er formentlig underlagt restriktioner for ikke at flå sig selv i stykker.

Brabus 750 Bodo Buschmann Edition er én af bare 25 biler, som den tyske tuner af samme navn bygger på den nuværende  Mercedes-AMG SL63.

Desværre – fristes man til at sige. For i den åbne vogn får den 4-liters AMG-V8’er virkelig lov at ånde gennem sine dobbelte turboer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Brabus hæver nemlig antallet af hestekræfter fra 585 i fabriksbilen til 750 stykker. Moment er der også blevet mere af. Meget mere af.

For hvor AMG’en – der i øvrigt er den eneste Mercedes der kun fås som AMG – må tage til takke med 800 Nm, hæver Brabus det til 900 Nm.

LÆS OGSÅ: VIDEO: “Jeg spraymalede min Skoda – nu ligner den en fucking katastrofe”

Men så er den tyske tuner også nødt til at begrænse sig. Bare som en sikkerhed for at den 9-trins automatgearkasse ikke flår bilen fra hinanden på ‘første flyvetur’ fra 0 til 100 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Apropos accelerationer er en i forvejen hurtig bil nu blevet uhyggelig. 0 til 100 km/t er kappet ned med 0,3 sekunder til 3,3 sek.

Det rigtige vilde er dog, at bilen ikke stopper med at trække, før speedometeret viser 315 km/t. Det samme som fabriksbilen i øvrigt.

Fabriksbilen kører omvendt ikke rundt med 22″, der på bagakslen er svøbt i 335/25-gummi. Der er heller den samme mængde kulfiber at komme efter. Men den slags koster.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Selvfølgelig gør det, det. 336.500 euro for at være helt præcis. Det svarer til 2,5 millioner kr. Altså før skatter, moms og alle mulige andre djævelske afgifter.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?