Uhørt fin DeLorean er dukket op til salg i Danmark!

DeLorean til salg
Med kun 5.695 originale miles på 40 år fremstår bilen altså som et seriøst samlerobjekt

Med kun 5.695 kørte miles på 40 år må denne DeLorean DMC-12 være et af verdens bedste bud på et samlerobjekt af den kendte filmbil fra 80’erne – og nu er den dukket op i Danmark.

DeLorean DMC-12 er, ikke mindst takket være en bestemt række af Hollywood-film, meget let at genkende. Selv for folk der ellers ikke går op i biler.

For nyligt skrev vi en artikel om et pragteksemplar af en DeLorean DMC-12 fra 1983, som netop var kommet til salg i Florida – den havde KUN 5.397 miles på tælleren og stod på sine originale Goodyear-dæk fra fabrikken. Du kan læse artiklen og se prisen her!

LÆS OGSÅ: HER ER DE FØRSTE BILLEDER AF NY DELOREAN MODEL!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kort tid efter tikkede en mail ind fra salgschefen hos DK Classic Cars på fyn, Kent Sørensen, som kom med en noget overraskende påstand, der lød sådan her: “I behøver ikke hele vejen til Florida for at finde en perfekt DeLorean – vi har en med kun 5.695 kørte miles, originale dæk, originalt plejeset og endda de originale ventilhætter – kig bare forbi”.

Kun få DeLorean-biler fik manuel gearkasse – denne er én af dem

De fleste DeLorean-biler blev sendt ud fra fabrikken i Belfast med tre-trins automatgear koblet til den 2,8-liters V6’er. Men nogle fik altså 5-trins manuel gearkasse og det har dette pragteksemplar hos DK Classic Cars i Langeskov på fyn, som kun gør den endnu mere eftertragtet.

Dertil følger en imponerende historik med navn på alle tre ejere, den originale salgsfaktura fra 1982 og imponerende servicedokumentation igennem de seneste 40 år.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Alene bilens historie, kultstatus og lige i dette tilfælde meget fine stand vil få en samler til at få sved på panden. Spørgsmålet er så, om den næste ejer findes her i landet eller om bilen bliver solgt til udlandet?

Se salgsannoncen her!

DeLorean til salg i DK
Nevada nummerpladen siger “OUTATIME”, som kommer fra den filmikonet i Tilbage til fremtiden
DeLorean til salg i DK
Ikonisk interiør fra en meget anderledes tid – og så har den “stick” og manuel gearkasse.
DeLorean til salg
Med kun 5.695 originale miles på 40 år fremstår bilen altså som et seriøst samlerobjekt.
DeLorean til salg i DK
Sådan her så et plejesæt til bilens ultra sarte karosseri i børstet rustfri stål ud i 80’erne og det følger altså med denne bil. Ren nostalgi.
Martin 'Pyramiden' Poorhamidi er chefredaktør og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 15 år. Email: mp@boosted.dk