Reklame:

Udgiver: “GTA 6 bliver ny standard for alle spil”

Noget tyder på, at der meget at glæde sig til med den kommende Grand Theft Auto-udgivelse. Spillet bliver den næste standard i hele underholdningsindustrien, siger udgiveren nu.

Det forlyder, at Grand Theft Auto vender tilbage til den fiktive Miami-by Vice City, når GTA 6 er klar. Præcis hvor det bliver, ved vi endnu ikke. Men meget tyder på, at spillet – når det kommer – vil sætte helt nye standarder. Og det ikke bare for spiludvikling men for hele underholdningsindustrien.

Det er udgiveren Take Two Interactive overbevist om. Virksomhedens øverste chef Strauss Zelnick slog for nylig fast, at den seneste GTA-udgivelse – det der blot hedder V – fortsat klarer sig godt. Spillet, der har ni år på bagen, er solgt i over 170 millioner eksemplarer siden sin udgivelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og med stadig aktuelle udvidelser har spillet stadig fart på. Men GTA VI (6, red.) bliver altså en helt ny og meget vildere verden, mener chefen.

– Med udviklingen af det næste spil i Grand Theft Auto-serien godt undervejs er holdet hos Rockstar Games fast besluttet på igen at sætte standarden for kreativitet. Ikke bare i vores del af industrien men i hele underholdningsbranchen. Ligesom de i øvrige har gjort med alle de forrige udgivelser, fortæller Strauss Zelnick ifølge Top Gear.

Endnu er det små med detaljer om GTA 6. I hvert fald de bekræftede af slagsen. Men vi går nok ikke galt i byen, hvis vi siger, det bliver stort. Gigantisk nok nærmere.


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?