Tuner har bygget Beetlen fra Gran Turismo

I Playstation-spillet Gran Turismo Sport kan man sætte sig virtuelt bag rattet af en vanvittig Volkswagen Beetle - og nu er den bygget i virkeligheden. Næsten da.

I PlayStation-spillet Gran Turismo Sport kan man sætte sig virtuelt bag rattet af en vanvittig Volkswagen Beetle – og nu er den bygget i virkeligheden. Næsten da.

Det er tyske Jean Pierre Kraemer, som står bag JP Performance, og ligeledes tyske Prior Design, der har fået bilen fra den virtuelle asfalt og ud på virkelighedens veje.

Eller de har i hvert fald forsøgt at give en Volkswagen New Beetle et bodykit i stil med det, som Volkswagen Beetle Gr.3 kører rundt med i Gran Turismo Sport.

Audi-motor og ladetryk
Tyskerne er dog ikke stoppet ved det visuelle. De har også lagt en 2,5-liters Audi-motor i bilen. I ved – den med fem cylindre og turbo. Den skulle være god for 400 hestekræfter og 500 newtonmeter.Solidt, men stadig noget mindre end de 600 hestekræfter bilen kører med i GT Sport.

Er du blevet varm på selve bodykittet, kan det faktisk købes. Det kræver bare, at du har en Volkswagen Beetle årgang 2011 til 2019, og 5.124 euro du kan brænde af.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk