Tre gode råd til sex i køretøjer

Dette indhold er sponseret 

Man ser det ofte i film. Bilen den gynger frem og tilbage, og man er slet ikke i tvivl om hvad der foregår derinde. Sex i bilen er dog sjældent som det ser ud på – sex generelt er sjældent som det ser ud på film eller i porno. Når vi ser andre have sex virker det næsten altid som om alt falder på plads og det hele bare er himmel på jord, men når vi selv forsøger at imitere det, går det sjældent lige så godt. Derfor kan du nedenfor læse om tre gode råd til næste gang, du skal have sex i bilen. 

Sexlegetøjet skal være ved hånden 

Det er vigtigt at være forberedt. Bilen er ikke det sted i verden, hvor der er mest plads til at have sex, og derfor skal der formentlig noget ekstra til for at hun bliver tilfredstillet til perfektion. Til dette er sexlegetøj ofte en god mulighed. Du kan køb sexlegetøj til kvinder i alle størrelser, former og afstøbninger, som passer lige til handskerummer eller under sædet. 

Sexlegetøj kan give den sidste kant til sexen i bilen. Hvor sex i bilen ofte kan blive en rodet affære, hvor man købe for at alle legemer ikke brækker eller leder unødig last, mens man prøver at tilfredsstille sig selv og sin partner. En lille vibrator kan gøre store underværker, og gøre at det går fra at være en fin oplevelse til en fantastisk oplevelse – både for dig og hende. 

Hold jer til simple positioner 

Det kan virke som et åbenlyst råd, men de fleste mænd har det med at ville gøre noget ekstra for at imponere vores kvinde. Vi bliver en gang i mellem for ivrige og smider rundt med os selv og hende, hvilket der på ingen måde er plads til i en bil – uanset om det er en stor BMW X5 eller en Audi A2, der er ikke plads til super meget kreativitet og finurlighed. 

Derfor gælder det om at holde sig til simple positioner, som man let kan skifte fra og mellem uden det kræver, at man er elitegymnast eller har dyrket yoga i fem 5. Derfor anbefales det, at du holder dig til at cowgirl, doggystyle eller en reverse-cowgirl, når du skal have sex i bilen. 

Det er stillinger, som kan justeres til størrelsen på bilen, samtidig med at du har muligheden for at skifte mellem dem uden alt for store problemer. 

Brug musikken rigtig

Forglem ej, at din bil har et fremragende anlæg og musikken skal derfor udnyttes. Musik er vigtig af to grunde. 1. Bilen er ofte parkeret et offentligt sted, og musikken kan være med til at skjule eventuelle lydeffekter dig og din partner kan ytre. Derudover kan det være med til at sætte stemningen for sexen. Det kan gøre det vildt, passioneret, elskeligt eller noget helt andet. Find ud af hvilket slags knald du skal have og sæt en passende playliste på – der er intet, der er forkert i den situation.