Reklame:

Top Gear-vært kørt galt med 35 km/t

TV-programmet Top Gear har ligget i dvale, siden værten Freddie Flintoff kom til skade under nogle optagelser i december sidste år.

BBC har endnu ikke noget svar på, hvad der skal ske med public service-kanalens længst kørende program. Bilprogrammet Top Gear.

Programmet har ligget i dvale, siden Freddie Flintoff, der er en af de tre nuværende værter, kom slemt til skade december sidste år.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Flintoff, der måtte flyves på hospitalet, er stadig mærket efter ulykken. Det kunne tydeligt ses på den tidligere professionelle cricketspiller, da han for nylig viste sig i offentligheden for første gang siden december 2022.

Nu hævder den engelske avis Daily Mail, at Freddie Flintoff kom slemt til skade, fordi han ikke havde hjelm på, da optagelserne gik helt galt.

LÆS OGSÅ: Uffes Citroën dumpede til syn på grund af askebægret

Avisen mener også at vide, at hastigheden var forholdsvis beskeden, da ulykken, som har sendt Flintoffs TV-karriere ud i uvisheden, skete.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bare 22 miles timen svarende til 35 km/t skal Flintoff være kommet galt afsted med i sving. Men det var nok til, at bilen, top gear-værten sad i, væltede rundt.

Flintoff sad tilsyneladende bag rattet i en åben Morgan Super 3, og da den væltede rundt kostede det ham adskillige skader i ansigtet og flere brækkede ribben.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?