Annonce:

Tesla-konkurrent går konkurs uden at have bygget en bil

Bilindustrien er nådesløs. Især når det kommer til små startup-virksomheder, der tror, de skal bide skeer med Tesla. Det går nu ud over britiske Arrival.

Arrival nåede at skifte navn flere gange, siden mærket blev grundlagt i 2015. Men nu er det altså slut for det britiske elbilmærke, der ville konkurrere med Tesla.

Faktisk nåede de ikke engang at bygge en bil, før de nu må melde sig konkurs. Dermed mister 800 ansatte deres job. Af dem sidder 170 i England.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Fortune.

Mærket, der på et tidspunkt var værdisat til svimlende 13 milliarder dollars, svarende til 90 milliarder danske kroner, har nu søgt konkursbeskyttelse i et forsøg på at redde dele af forretningen.

LÆS OGSÅ: Tesla tjente 12 milliarder kroner sidste år – men ikke på biler

Anmodningen kommer efter, at Arrival-aktien for nylig blev smidt af den amerikanske Nasdaq. Og nu skal en kurator i gang med at lede efter en køber til Arrivals projekter. Hvis sådan en findes.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– De udpegede administratorer undersøger lige nu mulighederne for salg af selskabets forretning og aktiver, herunder elbilplatformen, softwaren, den intellektuelle ejendom og udviklingsarbejdet for at komme kreditorerne i møde, skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler