Reklame:

Sort diesel-bimmer stak af med 250 km/t – her fandt politiet den

Onsdag eftermiddag bad Nordjyllands Politi borgerne om hjælp til at finde en sort BMW 535D fra 2015, som man i første omgang ikke kunne følge med.

Onsdag formiddag lykkedes det føreren af en sort BMW 535D fra 2015 at ryste politiet af, da ordensmagten ville stoppe vedkommende på E47 omkring Støvring syd for Aalborg.

I første omgang skrev politikredsen på Twitter, at man ikke kunne følge med BMW’en. Og til TV2 Nord fortalte vagtchef ved Nordjyllands Politi Morten Axelsen, at det jagten gik med op mod 250 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Da bilen lykkedes med at komme væk, havde ordensmagten ingen idé, om hvor man skulle lede efter den. Et registreringsnummer havde man dog nået at notere ned.

Af samme grund bad politiet borgerne om hjælp til at finde bilen. Og fundet blev den. Kl.16.11 kunne politiet meddele, at man havde lokaliseret den efterlyste BMW.

LÆS OGSÅ: Endnu en bilist mister kørekortet og bil efter gaderæs – snuppet af betjent i særlig bil

– Grundet borgerhenvendelser har vi fundet køretøjet ved Sønderup, hvor den var forladt. Køretøjet er nu i politiets varetægt, skriver Nordjyllands Politi på Twitter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge TV2 Nord var der i første omgang en patrulje fra Nordsjælland, som skulle til Nordjylland i et helt andet ærinde, der alarmerede om eftersættelsen.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?