Reklame:

Skodas skolelever har bygget deres egen bil

Der findes kun én – til gengæld er Skoda Roadiaq beviset på, at det bare er lidt federe at være praktikant hos Skoda. 

Det sker én gang om året. Og nu et hold af super heldige praktikanter fra Skoda Vocational School igen der, hvor de kan præsentere deres egen bil.

Denne gang dækker navnet Skoda Roadiaq over en camper baseret på SUV’en Enyaq. Foruden at udstyre bilen med 21″ alufælge har det 29 mand store hold af praktikanter skåret noget af Enyaq’ens bagerste tagkonstruktion af.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Altså for netop at gøre plads til camperens karakteristiske teltdug. Det er dog ikke første gang, at Skodas skiftende praktikanter vælger at skære taget af en bil.

I 2020 byggede praktikanterne eksempelvis en speedster ud af den lille hatchback Scala. Og i 2018 skar det års praktikanthold taget af en Karoq og kaldet den Sunroq.

Drømmecamperen til én person
Roadiaq er på størrelse med Enyaq. Men akselafstanden er gjort en smule længere, og så er den selvfølgelig lidt højere med taget oppe. Frihøjden er forøget med 190 millimeter, hvis man nu skulle have lyst til at campere oven på nogle kampesten… eller?

Sengepladser er det dog småt med. Faktisk er der kun én. Omvendt er der både fjernsyn og udstyr til et improviseret køkken. Så som det bør være i enhver moderne camper.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Og så er der selvfølgelig et hav af stik til diverse ‘devices’. Såsom computer, tablet og telefonen. Mon ikke du også kan tilslutte en boombox eller fire?

Strøm burde der i hvert fald være nok af. Foruden en kabine af forskelligt genbrugsmateriale er Roadiaq nemlig udstyret med solceller på taget.

Reklameblok:


 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?