LÆSERBIL: Skamlav Audi A4 ruller på 20″

Audi A4 1.8T – Årgang 1996 – 20” TSW Holsten – Luftundervogn – Kæmpe anlæg

Der er nogle ganske få personer i Danmark, som med rette kan kalde sig ægte bilbyggere, uden at nogen rynker på næsen over det. Brian Vallenquisth alias Mister Future er én af dem. På bare fem år har han ombygget sin Audi A4 tre gange. Her er seneste version!

NB: Dav! Artiklen, du nu skal til at læse, er første gang trykt i Boosted Magazine nr. 38. Det var i marts 2017. Nu ved du det – så er der blot tilbage at sige: Go’ læselyst!

Da Fast & Furious-bølgen ramte hele verden i 2001, gik det amok med vilde ombygninger i alle tænkelige og utænkelige afskygninger.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Også herhjemme i lille Danmark skød det frem med vilde biler, og mange små firmaer blev startet op med håbet om at blive de nye West Coast Customs. Et af dem hed Future Carstyling, og i spidsen stod Brian Vallenquisth.

Kabinen er bygget for nogle år siden, men det gør den bestemt ikke ringere. Hele instrumentbordet er bygget op i glasfiber med plads til stor headunit, nye kopholdere osv. Alt herinde er beklædt med læder og alcantara, eller også er det lakeret.

Med fire ansatte og over 300 kvadratmeter værksted var der fart på, men så kom der en krise forbi, og så sluttede det eventyr. Næsten.

Sæderne har fået ekstra fyld, så de støtter endnu mere – de minder meget om RS6-sæder. Og så med alcantara og læder.

  – Pludselig havde folk ikke råd til to biler, og den planlagte omlakering eller de nye kofangere blev sat på standby. Så i 2008 lukkede vi Future Carstyling ned. Men derefter lavede vi en slags klub i stedet, som vi kaldte Team Future. Vi fortsatte jo med at lave ombygninger på vores egne og vennernes biler, fortæller Brian.

To stk. 12,5” skærme i loftet er perfekt til de lange ture med ungerne. Ja, bilen kører skam på gaden meget af sommeren.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk