Reklame:

SE BILLEDERNE – Teslas seneste tilbud pisser bilister af: “Det mener I seriøst ikke?!”

Tidligere på året besluttede Tesla at trække stikket på flere modeller. Plasteret på såret har i den grad pisset flere englændere af.

Først på året besluttede Tesla at droppe en ellers planlagt produktion af højrestyrede Model S og Model X.

Løsningen, som Tesla har bud sine engelske kunder, falder dog ikke ligefrem i god jord. Bil-ejerne i landet med venstrekørsel er således blevet tilbudt ‘en stang’ de kan række ud af vinduet med.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Tesla kalder stangen ‘The Reacher’. Det skriver The Drive.

Det står nemlig stadig de engelske bilister frit for at købe en Model X eller Model S – eller begge dele hvis budgettet er til det. Det er bare uden højrestyring.

LÆS OGSÅ: Der er sat navn på den første Fast and Furious spin off-film

Noget mange englændere især på Twitter har laget over. Måske lige så meget på grund af løsningen med staven som mange af ejerne ikke ligefrem synes er den mest elegante.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Men der er altså ikke meget andet hjælp at hente fra Teslas side. De engelske Tesla-kunder, der havde forudbestilt en højrestyret Model S eller X, fik i maj besked, om at deres biler ikke ville blive til noget.

Og nu må flere engelske Tesla-ejere altså ud i lidt akrobatiske stillinger, når der skal betales for parkering, ved broer eller andet. Lev med det!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?