Annonce:

“The Rocks” egen Fast and Furious-film har fået sit navn

Den sidste Fast and Furious-film deles i to – måske tre – før en hel del spin off-film tager over. Blandt andet får Dwayne “The Rock” Johnson sin helt egen.

Han har helt åbenlyst kaldt Vin Diesel for en tøsedreng. Faktisk har han også offentligt smækket med døren til F&F-studierne, at flere nok havde afskrevet ham.

Men Dwayne ‘The Rock’ vender nu alligevel tilbage til Fast and Furious-universet. Og det ikke bare for at medvirke i den sidste – måske to sidste – af de ‘almindelige’ F&F-film.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Efter at have bilagt striden med Vin Diesel får “The Rock” nemlig sin helt egen spin off-film.

En filmen der vil samle trådene fra det allerede eksisterende spin off Hobbs & Shaw op. Altså lige bortset fra at Jason Stathams figur ‘Deckard Shaw‘ er fortid.

I stedet er den 55-årige brite skiftet ud med den tolv år yngre amerikaner Jason Momoa. I Fast and Furious-fortællingen hedder han Dante Reyes.

Lige nu er han dødsfjende med Vin Diesels alias Dominic Toretto. Men meget tyder altså på, at Vin Diesel ikke tager livet af ham. For Dante Reyes dukker ifølge Production Weekly også op i ‘Hobbs & Reyes’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Navnet er dog det tætteste, vi umiddelbart kommer noget nyt om Fast and Furious-lejeren i denne omgang. Noget om premieredatoen – eller om den 11. og sidste F&F-film faktisk skal deles i tre og ikke to – er der ikke noget ude om. Endnu!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler