SE BILLEDERNE: Narkohandlers vilde bilsamling søger ny ejer

En afdød narkohandlers bilsamling skal nu finde en, måske flere nye ejere. Manden var tydeligvis glad for japanske og tyske biler.


Cory Taylor er en narkohandler fra Massachusetts, USA. Eller rettere: han var. For i 2020 blev han efter en rutinekontrol fundet i besiddelse af intet mindre end 62 kilo hash. Fundet førte til, at Taylors ejendomme blev ransaget.

Her fandt politiet foruden flere ulovlige våben også mere narkotika og 4 millioner dollars i kontanter. Det lykkedes dog Taylor at komme på fri fod mod kaution. Inden retssagen mod ham, blev han dog fundet død under mystiske omstændigheder i august 2020. Det betyder dog også, at hans enorme bilsamling skal finde ny ejer. Måske flere.

Bilerne, som er myndighedernes besiddelse, viser en tydelig tendens. Taylor var meget glad for tyske og japanske biler. Især Toyota Supra og BMW E46 M3. Faktisk er 13 af de 29 biler Toyota Supra-modeller. En af dem har bare kørt 13.000 kilometer. Samlingen tæller dog også en Honda S2000 med bare 6.100 kilometer på tælleren

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det er auktionssitet Stanley J Paine auctioneers, der skal afvikle auktionen. Hver bil har en mindstepris på 5.000 dollars omkring 35.000 danske kroner. Så der burde være en chance for at gøre mindst én god handel.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk