Reklame:

Saab afviser: Nyt bilmærke får ikke lov at bruge vores navn

Saab AB, som stadig eksisterer, men som ikke bygger biler længere, afviser, at der skal bygges biler med Saab-navnet igen.

Der har ikke stået Saab på en ny bil, siden kinesiske National Electric Vehicle Sweden (NEVS, red.) mistede retten til at bruge navnet i juni 2016.

Og Saab-navnet vender ikke tilbage på en bil. Det bekræfter Saab AB’s pressetalsmand Mattias Rådström i et interview med svenske Carup.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Saab har ingen planer om at begynde at udvikle eller producere biler igen, lyder det.

Det heller ikke selvom en brandingekspert ifølge det svenske medie siger, at der kan være en idé i netop at genoplive Saab som bilmærke.

LÆS OGSÅ: Jakob er sur over lovligt racerløb: “Det er irriterende, jeg vil holde weekend”

Det kommer altså ikke til at ske, selvom bilproduktionen i Saabs gamle fabrik i Trollhättan vender tilbage. Det sker efter nyheden, om at NEVS har fundet en køber til sine aktiver.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Aktiver der bl.a. rummer elbilen Emily GT. En bil der blev udviklet på bare 10 måneder. Den nye ejer af fabrikken i Trollhättan er overbevist, om at bilproduktionen er tilbage i gear til efteråret.

Men det bliver altså uden navnet Saab, og uden at vi endnu ved hvem køberen af NEVS egentlig er. Læs mere her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?