RS6-ejer kørte 323 km/t og lagde det hele på Youtube

Måske ikke den bedste beslutning.

323 kilometer i timen kører en engelsk gut i en Audi RS6. Men det er hverken via lasermålinger eller videobiler, at engelsk politi blev klar over den høje hastighed. Nej, RS6-ejeren har selv lagt lovovertrædelsen på Youtube.


LÆS OGSÅ: Læserbil – Ronnies Champagne-Bora

Politiet kan ikke være sikre på præcis, hvornår klippet er optaget, men det formodes at være sket, mens England var lukket ned på grund af coronavirus. Hvor der har været et minimum af biler i trafikken.


KØRTE MERE END 200 KM/T FOR STÆRKT
Det får dog ikke ordensmagten til at se med mildere øjne på hændelsen. Snarere tværtimod. Den højest tilladte hastighed på det engelske motorvejsnet er 112 km/t.

RS6’eren har altså kørt 211 kilometer i timen hurtigere end selv den højst tilladte hastighed. Lidt hurtig søgen rundt på nettet viser, at den hastighed som minium udløser en bøde på 2.500 pund og en frakendelse af kørekortet i seks måneder.

Men her stopper historien ikke. For noget tyder på, at det RS6’erens hastighed er den højst ‘målte’ nogensinde i England. Ifølge det engelske medie Metro er den hidtil hurtigste bilist i landet nemlig snuppet med ‘bare’ 192 miles i timen – eller 308 kilometer i timen.

Det udløste foruden en bøde også 28 måneder i spjældet og en frakendelse af retten til at køre bil i 10 år.

 

 Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk