Annonce:

Retter ny anklage mod Hamilton – snød for at vinde

Er der hold i den nye anklager, kan det få store konsekvenser for den syvdobbelte verdensmester der fra 2025 er Ferrari-kører.

Den tidligere Ferrari-kører Felipe Massa mener stadig, at han blev snydt for verdensmesterskabet i 2008, som Lewis Hamilton vandt med bare ét point forskel.

Dengang kørte Hamilton for McLaren. Men Felipe Massa vil have britens verdensmesterskab, fordi han mener, at det blev hjulpet kunstigt på vej af Nelson Piquet Jr., der med vilje smadrede sin Renault i barrieren under Singapores Grand Prix.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det var egentlig for at hjælpe en anden Renault-kører – nemlig Fernando Alonso – mod VM-titlen. Men Hamilton endte altså med at profitere på sagen, der siden er blevet kendt som ‘crashgate’.

Og nu får Felipe Massa støtte fra sin tidligere teamchef hos Ferrari, Jean Todt, der siden blev præsident for den internationale motorsportsorganisation FIA.

LÆS OGSÅ: Bilister får grim overraskelse i elbiler, mener FDM

Det skriver den spanske avis La Stampa.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I lighed med Massa mener Jean Todt nu, at løbet i Singapore i 2008 blev ‘manipuleret’. Også selvom den tidligere teamchef helst ser sagen lukket.

– Jeg vil ikke blande mig i kontroversen, men det var meget hårdt for ham (Massa, red.) psykologisk.

– Måske kunne vi have været hårdere, da historien blev kendt. Men der er ingen tvivl om, at Singapores Grand Prix var manipuleret og burde være blevet annulleret, lyder det fra Todt.

Felipe Massas hær af advokater har allerede beskyldt den tidligere ejer af de kommercielle rettigheder til Formel 1, Bernie Ecclestone, og den daværende FIA-præsident Max Mosley for at lægge ‘en dæmper’ på sagen.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler