Politiet beslaglægger tunet knallert: “Den kørte 60 km/t”

Billedet har ikke noget med den omtalte sag at gøre men stammer fra en anden knallert-kontrol i Helsingør. Foto: presse-fotos.dk

Det er ikke kun vanvidsbilister, politiet arbejdet på at få væk fra vejene. Natten til lørdag røg der en tunet knallert i Faxe.

Natten til lørdag havde en 20-årig mand fra Faxe ikke den store lyst til at sludre med en patrulje fra Sydsjællands- og Lolland Falster Politi.

Den 20-årige, der i øvrigt kørte rundt uden hjelm, ledte politiet på en jagt. Men på et tidspunkt må han være kommet på bedre tanker. For det fremgår af døgnrapporten, at det til sidst lykkedes politiet at bringe knallerten til standsning.

Knallerten – der kategoriseret som lille knallert – kørte ifølge politiet op mod 60 km/t. Altså dobbelt så hurtigt som den egentlig må. Det fremgår ikke specifikt af døgnrapporten, men herfra fik den 20-årige formentlig besked på at komme videre på anden vis.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
For knallerten har politiet beslaglagt til videre undersøgelse. Manden er formentlig også blevet bedt om at spytte nogle tusinde kroner i statskassen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk