Politiet finder lager: “Det bugner med stjålne køretøjer”

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Natten til tirsdag har politiet gjort et større fund i en ladebygning på halvøen Hornsherred.

Natten til tirsdag fandt Midt- og Vestsjællands Politi frem til et større lager af hælervare i en ladebygning i Kirke Hyllinge på halvøen Hornsherred. Det skriver Ritzau.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Mercedes fik 1 milliard kr. for bilen – “Det skal pengene bruges på”

Vagtchef Martin Bjerregaard oplyser, at man fandt adskillige køretøjer. Heriblandt gravemaskiner, trailere, cykler og både.

– Det var effekter, som meget ofte har serienumre eller stelnumre, og som kan være med til at lede politiet hen til de rette ejere, siger vagtchefen som mener, at tyvene har været ude for at stjæle endnu mere.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Det var en trailer, som blev stjålet i Skibby, der ledte politiet på sporet af de mange hælervare.

–  Blandt effekterne på traileren var et sporingssignal, der ledte politiet hen til adressen. Og her fandt man en hulens masse tyvekoster, siger Martin Bjerregaard.

Ifølge vagtchefen står politiet nu over for et større opklaringsarbejde. Han håber dog samtidig at fundet vil kunne gøre en masse køretøjs-ejere glade igen.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk