Reklame:

Ny undersøgelse afslører: Elon Musk får bilisterne til at flygte fra Tesla

Teslas direktør, der også er verdens rigeste mand, deler i den grad vandene. Og nu peger en ny undersøgelse på, at Tesla-ejere flygter fra mærket på grund af ham. 

Nogle Tesla-ejere tilbeder ham som en nærmest gude-lignende figur, mens andre afskyr ham. Elon Musk deler i den grad vandene.

Og nu peger en ny undersøgelse på, at nogle Tesla-ejere sælger deres biler igen bare for at slippe af med mærkets tætte forbindelse til Elon Musk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er finansmediet Bloomberg, der står bag undersøgelsen. Og her har man bedt 5.000 Model 3-ejere svare på hele 130 spørgsmål. Alt sammen som opfølgning på en lignende undersøgelse fra 2018.

Bloomberg har især været interesseret i  Tesla-ejernes opfattelse af Elon Musk. Og den er altså ikke udelt positiv.

LÆS OGSÅ: FDM advarer mod nyt forslag – “Det rammer diesel- og benzinbilister dobbelt så hårdt”

Undersøgelsen indikerer, at Tesla-ejerne, som var nogle af de første der fik leveret biler, stadig er glade for deres biler. De er dog trætte af især Elon Musks opførsel på Twitter – nu “X”. Et medie Musk i øvrigt selv ejer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Faktisk er, understreger Bloomberg-undersøgelsen, Elon Musk den hyppigste årsag til, at Tesla-ejerne skrider. Herefter følger parametre som ‘Teslas kvalitet og service’ og opfattelsen af Teslas som bilmærke.

Omvendt er bilisterne, der blev spurgt, i det store hele godt tilfredse med deres biler. På en skala fra 1 til 5 ligger den samlede tilfredshed på 4,83. I hvert fald når det kommer til brugervenlighed.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?