Annonce:

Ny kinabil opfører sig bogstavelig talt som en hund

Kinamærket Nios flagskibsmodel ET9 kan bogstaveligt talt opføre sig som en hund. Bilen kan i hvert fald ryste sne af sig på samme måde.

Hvad man skal bruge det til, er svært at svare på. Men hos kinamærket Nio kan undervognen, de kalder SkyRide, noget særligt og utraditionelt.

Firmaet, som Audi trak i retten, og som i Tyskland er drømt om at være lidt for kreative, har med SkyRide-undervognen en bil, der kan ryste sig.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Præcis som en våd hund efter et sne- eller regnvejr. Tricket vises Nio selv frem på et eksemplar af den kommende topmodel ET9. Bilen er dog godt camoufleret.

Forudsat at vi får sne, der fremover falder og lægger sig som puder, kan det meget vel være helt slut med at skrabe bilen fri for sne. Det klarer den helt selv.

LÆS OGSÅ: Kinamærke varsler krig der kan betyde døden for flere biler

SkyRide-undervognen er styret af hydraulik. Og fordi meget i en Nio kan styres med en app på telefonen, kan rysteturen selvfølgelig også, siger kineserne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

På den anden side er Nio bare det seneste mærke, der udstyrer en bil med en aktiv undervogn. Det skabte for eksempel en god del grin på internettet, da Mercedes udstyrede topmodellen i SUV-programmet, GLS, med et lignende system.

Det samme fandt en af Nios konkurrenter ud af allerede sidste år. Faktisk kan den selvsamme bil køre på tre hjul. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder om Nio her!


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler