Annonce:

VIDEO: Hyperbil med 1.288 hk kan hoppe og køre på 3 hjul

Den har godt nok fire af slagsen, men den kommende hyperbil kan faktisk klare sig med 3 hjul. Så vild er BYD U9.

Navnet U9 er hverken ophidsende eller meget andet. Men på den anden side: når Ferrari kan kalde en topmodel for LaFerrari, kan kineserne også tillade sig at være lidt kedelige på den front.

Men bortset fra navnet er det BYD YangWang U9, som bilen retteligt hedder, ikke noget kedeligt bekendtskab. På papiret ser det tværtimod ret imponerende ud. For ikke at sige voldsomt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

For 0 til 100 km/t er overstået på ‘mindre end 2 sekunder’. Altså fordi de tilsammen fire elmotorer leverer svimlende 1.288 hestekræfter. Og så kan bilen danse.

Ja, du læste rigtigt. Bilen kan danse. U9’s party-trick er nogle aktive støddæmpere, der – udover at kunne give bilen de bedst mulige betingelser i sving – også kan give illusionen af en dans. Omvendt er det faktisk noget, vi har set før.

LÆS OGSÅ: TV-vært: “El-bilejere tror, de er bedre end alle andre bilister”

Mercedes helt store flyder af en SUV, Maybach GLS 600, kan det samme. Og det er snart 4 år siden, den bil kom frem. Den luksuriøse tysker må dog ‘nøjes’ med 557 hestekræfter og 770 Nm fra en 4-liters V8’er.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler