Nu igen: Ladeopratør gør det dobbelt så dyrt at lade elbiler

Foto: E.ON/PR

Alle betaler mere for strøm i øjeblikket. Og det kommer elbil-ejerne i den grad også til at mærke. Nu hæver endnu en ladeopratør de danske priser.

Mange har allerede mærket det. Energi koster rigtig meget i øjeblikket. Over de seneste dage er turen kommet til elbilejerne. Først hævede Clever prisen ved de offentlige og private ladestander. Og nu gør konkurrenten E.ON det præcis det samme.

Det drejer sig om det såkaldte energitillæg som operatøren sender i vejret, med en forklaring om at strøm er blevet dyrere. Indtil nu har E.ON-kunder med det dyreste abonnement kunne slippe med at betale 649 kr. for at lade ubegrænset om måneden.

LÆS OGSÅ: Her bliver det markant dyrere at lade elbilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men nu lægges der 700 kr. i energitillæg oveni den pris. Og det er langt fra det eneste som stiger. Også ved de standere, hvor elbil-ejerne betaler pr. kWh, kommer nu til at stige. E.ON oplyser, at ændringerne træder i kraft fra 15. oktober. Altså for eksisterende kunder. Ny kunder skal betale den højere pris fra dag ét.

E.ON kalder selv tillæg for en midlertidig løsning. Derfor skal tiltaget også revurderes i slutningen af marts 2023. Det betyder dog ikke, at tillægget nødvendigvis forsvinder igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk