Nu fås Corvette C8 med falske spjældhustragte


Det bliver ikke bedre, bare fordi det ligner.

Tværtimod. At det så ovenikøbet er temmelig pebret at få lavet, gør kun ondt værre. Men lad gå, du kan – hvis du vil betale 1.500 dollars for det – få udstyret din spritnye Corvette C8 med falske åbne spjældhuse.

Og vi som troede, at industrien ville holde alt falskneriet til udstødningsrørene. Eller rettere; manglen på samme. Vi tog fejl.

Grueligt fejl viser det sig. For nu tilbyder amerikansk Custom Cre8ions at bygge et helt ny motorcover til Corvette C8-ejere. Det, der ligner otte spjældhuse til en gammel kaburatormotor, er nemlig slet ikke, hvad det giver sig ud for at være.LÆS OGSÅ: Falsk betjent fanget – forsøgte at stoppe ægte civilpatrulje

En Chevy Corvette har nemlig ikke kørt med kaburator i årtier og da slet ikke otte af slagsen. Det hele er en stor illusion. Omend det faktisk ser rimelig cool ud.

Mange penge for noget plastik
Og den coolnes får du lov at betale for. Hele 1.500 dollars. Eller 9.100 danske kroner med den dagsaktuelle vekselkurs. Og så ved vi faktisk ikke engang, hvad det er lavet af. Altså motorskjoldet. Det ligner aluminium, men det kan også være plastik.

Som om den centermotoriserede sportsvogn ikke var dyr nok i forvejen – altså med dansk afgift.

Med alt betalt står sådan en krabat med V8 og 502 hestekræfter på danske skilte nemlig i 1,4 millioner danske kroner.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk