Vanvittigt! Rocket Bunny-kit har fundet vej over på Corvette C8

Den nye, centermotoriserede amerikaner liger med det enormt brede kit fra Japan en legetøjsbil – men en hård legetøjsbil.

Lige nu er det ikke mere en computertegninger, men du kan lige så vende dig til tanken. Rocket Bunny-kittet til den nye Corvette C8 kommer.

Nu kan ingen klage over, at Covette C8 ikke er bred nok. Og som det er kotume, når Pandem flikker et Rocket-kit sammen, følger der luftaffjedring med.

LÆS OGSÅ: Hennessey har fået 1.200 hk ud af den nye Corvette


Altså hvis du betaler ekstra for det naturligvis. Detaljer er det endnu småt med. Men ud fra tegningerne ser vi både bredere (meget bredere) for-og bagskærm, front-og bagparti. For slet ikke at snakke om spoileren af gigantiske dimensioner som helt sikkert er ekstraudstyr.

Det samme er hjulene. Til gengæld er de lige så enorme som resten af bilens ‘ekstra ydre’.

Prisen? Ja, det bliver også et gæt. Men skal vi tage udgangpunkt i noget, Rocket Bunny fornyelig har sendt på vejene, nemlig et kit til den seneste Toyota Supra, kravler dollarbeløbet altså opad. Og det hurtigt.

Alene skærme og kofangere til Supra’en løber op i 5.000 dollars. Hækvingen, som du er nødt til at have med i handlen, koster 2.800 dollars.

Motoren er der ikke forlydner om, at Pandem rør ved. Det plejer de nu heller ikke at gøre, når de går i gang med de forskellige bilmodeller. LT2-V8’eren fejler dog ikke noget ab fabrik – ydelsen er helt oppe på 502 hestekræfter.

Prisen på bilen alene i danske kroner tør vi slet ikke nævne. Ps: den er 1,5 millioner kroner. Men så er samtlige afgifter også betalt.


Reklame: