Nissan Z Proto er sportsvognen, vi ikke må få

Nissans Z-sportsvogne har henrykket bilentusiaster siden 1969, og nu er en ny endelig på vej, men snøft, den kommer ikke til Danmark.

Du er lovligt undskyldt, hvis du ikke kan se, at den gul/grønne Nissan i denne artikel er en konceptbil. Dens linjer, forlygter og ikke mindst den realistiske størrelse på sidespejlene får den til at ligne en produktionsklar bil, skriver Bil Magasinet.

Helt så langt er vi desværre ikke endnu – men Nissan Z Proto varsler ankomsten af en afløser til 370Z, der forventes at få asfalt under dækkene i 2021 under navnet Nissan 400Z.

Kompakte proportioner, baghjulstræk og kraftfuld V6-motor – ja, det er svært at finde noget i vejen med Nissan Z Proto.

Nissan Z Proto har hår på brystet
Ud fra billeder og udtalelser fra det japanske bilmærke, tegner den næste Z-sportsvogn til at blive en fokuseret bil med hår på brystet. Hvordan synes du, det lyder med en baghjulstrukket, 2-dørs coupé med V6-turbobenzinmotor og manuel gearkasse?


Kommer IKKE til Danmark
Hvis strømmen af informationer stoppede der, var vi egentlig godt tilfredse. Men, men, men. Nissan oplyser i samme ombæring, at grundet et vigende salg af sportsvogne og strenge miljø- og udledningskrav, har de droppet at lancere afløseren til 370Z i Europa og dermed også Danmark.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre


Reklame: