Nikita Mazepin: “Det skal jeg nu”

Han er færdig i Formel 1. Men det holder ham ikke fra at køre racerløb, og nu har Nikita Mazepin fundet et sæde.

Det er ikke så længe siden, at Nikita Mazepin på grund af sine tætte forbindelser med Vladimir Putin mistede sit sæde i Formel 1. Og det er endnu kortere tid siden, at den unge russer hævdede, at han ville gøre comeback i motorsportens kongeklasse.

Men det er nu ikke i Formel 1, at Mazepin har fundet et racesæder. I stedet skal han køre med i det russiske offroad-rally, Silk Way Rally. Løbet har været afholdt siden 2009. I år er det 2.800 kilometer rundt om i Rusland. Tidligere har løbet kørt gennem flere lande – blandt andet Kina. Men den mulighed blev taget af bordet, efter at Rusland gik ind i Ukraine tilbage i februar.

Reklameblok:LÆS OGSÅ: Renault har solgt Lada

Mazepin stiller op i T4-klassen for Snag Racing. Det bringer ham ud på en masse off-road-ruter. Godt han har erfaringer med alternative ruter fra Formel 1… Løbet køres over 10 dage fra 6.- 16 juli, og det ender på den røde plads i Moskva.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk