Reklame:

Mercedes i krise: “Ingen vil have en 4-cylindret C 63 AMG”

Mercedes er angiveligt tæt på at sælge ‘så godt som ingen’ eksemplarer af den elektrificerede C63 AMG på hjemmemarkedet i Tyskland.

Køberne bliver væk fra Mercedes. I hvert fald når det gælder den elektrificerede C 63 AMG. På trods af hestekræfter i et antal, som ingen anden fabriks-C 63 nogensinde har haft før, er der ikke meget appetit at spore.

Køberne bliver ganske enkelt væk, fordi C 63’eren kun har fire cylindre. I følge MB Passion Blog som har talt fra de tyske Mercedes forhandlere, er der ingen C 63-ordre at sende til fabrikken i Affalterbach, hvor AMG holder til.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Forhandlere er af den opfattelse, at den ikk-eksisterende interesse for C63 S bunder i ét faktum. Nemlig at konkurrenterne stadig har V8-modeller på programmet.

Blandt andet tilbyder BMW sine kunder ‘mere værdi når det kommer til drivlinje, prisen og kvalitet’, siger Mercedes-forhandlerne.

LÆS OGSÅ: Julie blev narret af falsk bankoverførsel – dansk politi fandt hendes BMW M4 på flugt med 191 km/t

Den nuværende C 63 S E Performance yder sammenlagt 680 hestekræfter fra en turboladet 2,0-liters firecylindret benzinmotor der får hjælp af en enkelt elmotor.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Noget der gør C 63’eren til den mest potente af sin slags til dato. Forgængeren havde godt nok V8-motor. Men den måtte ‘nøjes’ med 510 hestekræfter.

Noget tyder på, at Mercedes godt er klar over situationen. For AMG har angiveligt fået lov til at lægge en V8-motor i den nuværende C 63. Alt sammen for at rette op på katastrofen. Læs mere her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?