Reklame:

Julie blev narret af falsk bankoverførsel – dansk politi fandt hendes BMW M4 på flugt med 191 km/t

To mænd, der var mødt op for at købe Julie Kalstads BMW M4, endte med at rende med den. De kom ikke længere til den dansk-tyske grænse i Padborg.

Norske Julie Kalstad troede, de to mænd, hun havde en aftale med, kom for at købe hendes BMW M4.

Sådan endte det dog langt fra fortæller hendes veninde til en norsk avis. Bankoverførslen var forfalsket. Det samme var det ID, de to mænd legitimerede sig ned,.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Hun mødte to unge udenlandske mænd, formentlig i start 20’erne, i Oslo. Det var omkring klokken otte eller ni onsdag aften.

– De havde reageret på en salgsannonce og sagt, at de ville købe bilen. Alt virkede normalt, men så fandt vi ud af, at hun var blevet snydt, fortæller Alexandra Josefine Andersen, som er veninde til Julie Kalstad, til Budstikka.

LÆS OGSÅ: Særlig form for biltræf eksploderer i Danmark

To mænd nåede helt til Danmark og et stykke over grænsen ved Padborg. Men så slog politiet også alarm, skriver JydskeVestkysten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

De tyske politi-kolleger blev kontaktet, fordi bilen kom flyvende med 191 km/t og havde ‘et mærkeligt kørselsmønster’.

Politiet kunne på overvågningen ved grænsen desuden se, at nummerpladerne på BMW’en ikke stemte overens. Bag rattet i den stjålne Bimmer, der blev fulgt at to andre biler, sad årig mand med tilknytning til det østeuropæiske bandemiljø.

Sagen førte dog også til, at en uskyldig 22-årig mand, der tilfældigvis kører rundt med en lignende foliering på sin BMW, blev anholdt. Han, slog politiet hurtigt fast, har dog intet med sagen at gøre.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?