Reklame:

Mercedes giver danske Frederik flere Formel 1-test: “Vil gør alt for at få ham i Formel 1”

Det kræver godt lige, at han vinder hele Formel 2. Men så vil Mercedes til gengæld også sætte det helt store apparat i gang, siger de.

21-årige Frederik Vesti har allerede sagt det selv. Der er kun én mulighed for ham i år – og det er at vinde Formel 2-mesterskabet.

Gør den unge dansker det, sker der helt sikkert én ting. Han kan ikke fortsætte i Formel 2. Noget andet, der måske er lidt mere usikkert, er fremtiden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men ifølge chefen for Mercedes’ juniorprogram, som Frederik Vesti er en del af, vil holdet i det tilfælde strække sig omend meget langt for at få danskeren ind i Formel 1.

– Hvis Frederik vinder Formel 2-mesterskabet, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at få ham ind i Formel 1, siger chefen for juniorprogrammet, Gwen Lagrue til DR Sporten.

LÆS OGSÅ: De næste 3 år sættes farten ned til 80 km/t på motorvejen

Under weekendens løb på Silverstone-banen i England blev det desværre ikke til nogen sejr for Frederik Vesti. Faktisk kom den unge dansker ikke engang i mål.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Ligesom Kevin Magnussen i Formel 1 måtte den unge jyde set sig selv udgå af løbet, inden det ternede flag faldt. Så var der straks mere held under lørdagens sprintløb.

Men samlet set er Vestis føring skrumpet gevaldigt. Der nu kun 6 point ned til nærmeste udfordrer Théo Pourchaire.

Ekstra Bladet erfarede dog i weekenden, at Mercedes er villig til at give Frederik Vesti yderligere to chancer i holdets nuværende Formel 1-racer, W14’eren.

Reklameblok:


Det, skriver mediet, sker i forbindelse med nogle testdage senere på året. Oplysninger er dog ikke bekræftet endnu.

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?