Reklame:

Mekaniker ikke i tvivl: “Ingen taler om elbilens virkeligt store problem”

Mens elbilerne stormer frem, er der kun ganske få – og næsten ingen – der taler om elbilens virkeligt store problem, påpeger mekaniker der selv roder med elbiler. 

Englands premiereminister Rishi Sunak udskød i slutningen af september et ellers planlagt forbud mod nye diesel- og benzinbiler fra 2030 til 2035.

Men ingen taler om det virkeligt store problemer med elbiler, som briterne render ind i, når de kun må køre rundt i elbiler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Nemlig manglen på teknikere, der kan reparere elbiler. Manglen på kvalificerede mekanikere er elefanten i rummen, ingen taler om, når det kommer til elbiler.

Og det bekymrer Lawrence Whittaker, der selv lever af at fikse elbiler. Han vil gerne have flere kolleger med samme kompetencer. Men den slags mekanikere er der langt i mellem, fortæller han til Mail Online.

LÆS OGSÅ: Bøderegn til biltræf i weekenden – adskillige biler blev beslaglagt

– Alle i transport- og bilindustrien taler om nødvendigheden af at forbyde benzin- og dieselnbiler og den vej igennem kun tillade elbiler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Men ingen taler, om at vi ikke har kvaiflicerede folk til at servicere elbilerne. Vi gør ikke nok for at forberede os på fremtiden. Uanset om den fremtid så ligger i 2030 eller 2035.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?