Reklame:

Bøderegn til biltræf i weekenden – adskillige biler blev beslaglagt

Lørdag afholdt gruppen Cars & Coffee biltræf i Silkeborg. Allerede inde træffets begyndelsen var politiet på pletten, og undervejs blev flere biler beslaglagt.

Lørdag afholdt gruppen gruppen Cars & Coffee et biltræf i Silkeborg. Noget der heller ikke gik Midt- og Vestjylllands Politis næse forbi.

Allerede inden træffet var begyndt kunne presse-fotos.dk berette, at flere bilister, som var på vej til træffet, blev hevet ind til kontrol.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og i forbindelse med selve træffet havde politiet endnu mere at lave. Det bekræfter vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi Ole Vanghøj over for TV Midtvest.

Vagtchefen kan ikke fortælle, præcis hvor mange bilister, politiet i forbindelse med træffet har taget for noget ulovligt. Men han siger, at ‘det drejer sig om et betydeligt antal’.

LÆS OGSÅ: Bilist fortryder: “Jeg byttede min Ford med en Tesla – og jeg hader det!”

– Vi har beslaglagt fire biler for det, man kalder manipulation af forureningsbegrænsende udstyr. En af ejerne har ønsket at få beslutningen prøvet i retten, siger Ole Vanghøj til TV Midtvest.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er langt fra første gang i år, at politikredsene har holdt et vågnet øje med bilmiljøet. Tilbage i april kiggede Midt- og Vestsjællands Politi eksempelvis forbi det samme biltræf hele to gange.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?