Reklame:

Medie: Elon Musk vil købe Formel 1

Han var gæst i Red Bull-garagen under Miamis grand prix, og måske er Elon Musk klar til at finde den helt store check frem. 

Altså ikke for at købe Red Bull som hold men rettighederne til hele Formel 1-cirkusset. Det skriver Formula1news.co.uk.

Mediet mener at vide, at Musk sammen med Amazon-stifter Jeff Bezos er interesseret i at smide milliarder af dollars efter Liberty Media. Altså til gengæld for at de slipper rettighederne til Formel 1.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Noget den amerikanske medievirksomhed ellers har siddet på, siden man 2017 betalte 301 millioner dollars for Formel 1-rettighederne. Men små seks år efter skulle prisen altså være mangedoblet.

LÆS OGSÅ: Bilmærke i alvorlige problemer – løber tør for penge i år

Nyheden om rigmændenes interesse i sporten kommer ganske kort efter, at Liberty Media afviste et gigantisk bud på 20 milliarder dollars fra den statslige oliefond i Saudi-Arabien.

På den anden side skriver Fox Sports, at hverken Bezos eller Musk er interesseret i hele butikken. I hvert fald ikke på én gang. I stedet, mener mediet, ser de to på muligheden for at investere i sporten.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?