Manhart udvikler 750 hk muskel-Mercer: CR 700 er her

manhart

Annonce for Danmarks største bilmesse:

ER HVERKEN 475 HK I C63 AMG ELLER 510 I ‘S’-UDGAVEN NOK – SÅ PRØV MAHARTS 750 AF SLAGSEN I CR 700

Det kan blive små med kræfter for enhver, selv for en C 63 AMG-ejer. Hvis nøglerne passer til den nyeste, funklende C-stjerne, er der ellers 475 hestekræfter at lægge i asfalten via den fire liters biturbo V8’er ude foran.

Mercedes og AMG kan tilmed levere 510 hestekræfter i ‘S’-varianten. men her stopper legen så også, hvis du spørg Stuttgart-fabrikken i hvert fald. Den opfattelse deler man dog ikke hos Manhart Performance lidt længere nord på i vores kæmpe naboland.

Her er resultatet 240 hestekræfter – eller en hel Mercedes C 300 Coupé – vildere. Så vi ender 750 hestekræfter i en C 63 S AMG. Og det med et lydspor, der sagtens kan løfte arven efter den pensionerede legende med motorkoden M 159, som dækker over den 6.3 liters suge-V8’er, der gjorde den forrige topudgave af C-klassen til den brutale køremaskine, den blev kendt som.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

HØR MANHART CR 700 I KLIPPET HERUNDER

 

 

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk