Reklame:

Kevin Magnussen klar med mere godt nyt om Haas

Kevin Magnussen kan næste år tage hul på sin syvende sæson Formel 1-sæson for Haas. 

Begge Haas-kører fik forud for Hollands grand prix i sidste weekend forlænget deres kontrakter med Formel 1’s eneste amerikanske hold.

Og selvom Magnussen dermed kan tage hul på sin syvende Haas-sæson, når det første Formel 1-løb i 2024 efter planen køres i Bahrain, føles det ifølge danskeren ikke som længe.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Faktisk slet ikke.

– Syv sæsoner, det lyder af meget. Det føltes ikke som så mange, sagde Magnussen, da den kontraktforlængelsen med Haas blev offentliggjort.

LÆS OGSÅ: Ukendt bilmærke nu verdens tredje mest værdifulde – “Det er dømt til at gå galt”

Kontraktforhandlingerne beskrev Magnussen forud for Hollands grand prix i sidste weekend som ‘enkle’ mellem ham, teamejer Gene Haas og teamchef Günther Steiner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Og så ser K-Mag ellers lyst på den kommende sæson. Lige nu er der nemlig ikke meget at juble over i Haas-garagen. I 8 grand prixer har holdet ikke scoret point.

–  Jeg er meget glad for at fortsætte. Vi har et arbejde, der skal gøres nu. Det ville virkelig være givende at se den fremgang næste år.

I den anden side af Haas-garagen deler Nico Hulkenberg sin danske kollegas optimisme.

Reklameblok:


– Det er gode nyheder. Jeg tror, det har været undervejs i noget tid. Alle tegn pegede på, at vi skulle fortsætte vores partnerskab, så jeg er glad for, at det nu er blevet officielt, siger tyskeren om sine kontraktforhandlinger, som han kalder ‘smertefrie’.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?