M4 med 2.800 km på klokken er allerede en totalskade

Denne BMW M4 Competition er ikke mere end nogle måneder gammel, på speedometeret står under 3.000 km. Alligevel skal den nu sælges som skrot.

Denne BMW M4 Competition er ikke mere end nogle måneder gammel, og på speedometeret står under 3.000 km. Alligevel skal den nu sælges som skrot.

Den 19. september blev der registeret godt med nye biler i det amerikanske svar på motorregisteret. En af bilerne var en BMW-forhandlers registrering af en spritny M4 Competition.

Her nogle måder siden lever den bil dog ikke mere. I stedet er den efterladt i en ret sørgelig forfatning hos en skrothandler. Faktisk var bilen ikke på vejene i meget mere end en måned. For Copart-annoncen, som fortæller, at vraget kan købes på en kommende auktion, dukkede allerede op i oktober.

Det skriver Carscoops.Hvad der præcist er sket for BMW’en, har ikke været til at opklare. Men det er i hvert fald gået hårdt udover bilens venstre side, hvor hjul og undervogn nok ikke er mange cent hver. Når det ser er sagt, må der være mange gode dele at komme efter.

Har motoren ikke taget skade, er der måske ret gode chancer for at få sig en helt ny rækkesekser med turbo og 510 hestekræfter. For i den sorte M4 får motoren ikke kørt flere kilometer.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk